# Just a dream..
#1 Welcome


Merci, Várpalota, 15 év, tanuló, kosárlabda, modellkedés, citromos sör, kutya, , fehércsoki, rántottsajt, nyár, pinksugar, Rachel Vincent, converse, vans, szilaj, rövidnadrágok, vampire diaries, Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Joseph Morgan, gördeszka, bmx, Sziszi, Golyó, anya. Tovább..

Vissza a bloghoz.

Minden, ami az élethez szükséges..

Ask me.

 
#2 Music Box

 

#3 Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Just a dream..


Vannak fiúk, akik sajnos akármennyire próbálkoznak, nem tudnak megnevettetni, lefoglalni, még csak egy percre sem.
És ott vannak azok a fiúk is, vagyis inkább csak egy, aki bármikor képes megnevettetni, elfeledtetni a gondjaimat, akár órákra is. Srácok, ez nem arról szól, hogy mennyire vagytok kedvesek, hanem arról, hogy mi mit érzünk irántatok!

Van, hogy jobb szeretni valakit, aki messze van és epedezik azért, hogy veled legyen, mint szeretni valakit, aki még közel is van, de nem törődik azzal, hogy lásson téged..

Ha egy nő hozzád vágja, hogy egyedül szeretne lenni, nem magányra vágyik, hanem rád, te pancser..

Mit teszel, amikor az egyetlen ember, aki elérhetné, hogy jobban érezd magad, pont az, aki nem fog már veled beszélni?

Legtöbbször elfogadom, hogy egyedül vagyok, de néha amikor nézek egy filmet, vagy olvasok egy könyvet, amiben szerelmes történet van, vagy amikor szerelmeseket látok, amint éppen megfogják egymás kezét, vagy csókolóznak, ráébredek, hogy még csak nem is fogadom el, hogy egyedül vagyok, hisz nem akarok egyedül lenni. Azt hiszem azt próbálom elmagyarázni, hogy jó lenne, ha megtapasztalnám ezt a 'szerelem'-nek nevezett dolgot. Akármi is ez a 'szerelem'.

- Miért csinálod mindig ezt velem?
- Micsodát?
- Egy hétig nem beszéltünk. Aztán hirtelen írsz, mintha mi sem történt volna. Eléred, hogy reménykedjek, aztán az orromnál fogva vezetsz. Mert tudod, hogy nem számít, mennyi ideig nem veszel rólam tudomást, mindig itt fogok rád várni.

Ha szeretsz valakit, legyél elég bátor ahhoz, hogy elmondd neki. Vagy legyél elég bátor ahhoz, hogy végig nézd, ahogy más szereti őt.

Nem gondolod, hogy kibaszott nagy őrültség, amikor egy srác azt mondja neked: " Majd meglátod. Jön majd egy fiú, aki szeretni fog." Miközben az egyetlen, akit akarsz, hogy szeressen, az ő maga?!

Néha csak úgy hozzádvágnám a naplóm, és csak annyit mondanék, hogy tessék, így érzek, ezt teszed velem..

Talán igaz, amit mondanak. Mindig lesz egy ember, akin sosem tudod majd igazán túltenni magad. Nem számít, hogy hány jobb emberrel találkoztál, akik jobban bántak veled, és akik jobban szerettek, az agyad hátsó zugában mindig ott lesz az az ember, akit teljesen sosem tudsz elfelejteni.

Dolgok, amik éjszaka fent tartanak:
- akart dolgok
- aggódás
- előérzet
- a jövő
- féltékenység
- túl hideg
- túl meleg
- összehasonlítások
- várakozások
- a holnapi felszerelés
- tervezés
- TE 

Én azt várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki.

Félelmetes, hogy mennyire lehet örülni egy üzenetnek, de csak ha tőle kapod!

Emlékszel..? Régen én voltam a mindened..

Szerencsésnek éreztem magam, majd megtudtam, hogy más lányokkal is így viselkedsz..

Ne félj, eljön majd az az idő is, mikor könyörögni fogsz, hogy legyek a barátnőd, és én majd röhögve távozom.

El akarod felejteni, hogy valaha is ismertük egymást. És én is próbálom ezt tenni.. De akárhányszor elsétálsz mellettem, darabokra hullok.

Egyszer majd rájössz, hogy boldoggá tudtalak volna tenni. Majd akkor, ha már késő lesz.

Sajnálom, hogy folyamatosan veled akarok beszélni. Sajnálom, hogy szomorú leszek, amikor sok időbe telik, mire válaszolsz. Sajnálom, ha olyan dolgokat mondok, amik lefárasztanak. Sajnálom, ha idegesítő vagyok. Sajnálom, ha nem akarsz annyira beszélni velem, mint én veled. Sajnálom, ha túl sokat és túl gyakran gondolok rád. Sajnálom, ha mondtam dolgokat, amiket nem úgy értettem. Sajnálom, ha meséltem neked az értelmetlen drámámról, amikor igazából nem is érdekelt. Sajnálom, ha tapadósnak tűntem, de csak azért van, mert hiányzol.

Nem akarom azon kapni magam, hogy elsétálsz mellettem, mintha soha nem is ismertél volna. Nem akarom, hogy ez megtörténjen. Megijeszt a gondolat, hogy egy nap már semmit sem fogok jelenteni neked..

Amikor az ember kisgyerek;
Nem tudja, hogy hová lépeget.
Egy űrhajóval a holdra száll;
Lezuhan az égből... Bum-bum.

Annyira hiányzik, hogy rám írj. Hogy minden nap hajnalokig beszéljünk, hogy én legyek az első gondolatod reggel.. És hogy én legyek az a lány, akiért mindent megtennél.. Bár minden olyan lenne mint régen.. Kár, hogy olyan már sosem lesz..

Egy nap írni fog neked. Rá fogsz ébredni, hogy semmit sem jelent számodra. Ő csak egy srác. Csak egy srác, akire elpazaroltad az idődet, aki miatt jól akartál kinézni, akinek meg akartál felelni. Ő csak egy újabb rossz emlék. Eszedbe fog jutni, hogy mennyire kedveled, és mennyire hiányzik, de ezzel együtt mennyire utálod. És ahelyett, hogy újra izgatott lennél egy ilyen kis üzenet miatt, ami neked a világot jelenti, de neki semmit, csak menj a törlésre és folytasd az életed. Nem érdemli meg.

Nem kell túlkomplikálni. Ha egy fiú látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd. Ha megteszi, fogadd el. Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy - és ezzel te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma!


Szeretnék..
..egyszer úgy felkelni, hogy arra gondolok milyen szép élni.
..egyszer úgy lefeküdni, hogy arra gondolok milyen szép nap volt a mai.
..egyszer olyan barátok között lenni, akik tényleg a barátaim.
..egyszer úgy befejezni valamit, hogy ha ránézek büszke legyek magamra.
Mikor lesz ilyen?

találni egy fiút..
..aki minden nap aranyosan közli veled, hogy szeret.
..aki helyes.
..akit te is szeretni tudsz.
..aki nem két percenként mondja el, hogy az élete értelme vagy, mégis magadtól tudod.
..aki akármi van, mindig melletted akar lenni (kivéve a csajos bulik).
..aki elfogadja az apró hülyeségeidet.
..aki stílusos.
..aki megbízik benned.
..akiben te is megbízhatsz.
..akinek imádod az illatát.
..aki szépen mosolyog
..aki vicces.
..aki bemutat a barátainak.
..aki bemutat a családjának.
..aki büszke arra, hogy te vagy a barátnője.
..aki ha látja, hogy rossz kedved van, nem szól semmit, csak megölel és ad egy puszit a homlokodra.
..aki szerint te vagy a leggyönyörűbb.
..és ezt NÉHA el is mondja.
..aki sose ír neked nyálas “jóéjszakát” smseket.
..akivel hülyéskedni is tudtok.
..csinál veled cuki tumblr couple videót.
..akivel egymás előtt is pukiztok.
..akivel cuki képeket csináltok .
..aki szerint te is stílusos vagy.
..aki szerint szép a mosolyod.
..aki először nem a melledre kiváncsi.
..aki jól csókol.
..akivel mindent meg tudsz beszélni.
..aki imádja a barátnőidet.
..akinek jófej barátai vannak.
..akit eltudsz képzelni örökre.
..aki értelmes.
..akinek cuki dumája van.
..aki először smink nélkül akar látni, nem meztelenül.
..aki tudja milyen, mikor hisztis vagy.
..aki tudja milyen vagy alvás közben.
..aki mindenre képes érted.
..aki nem csokit vesz neked szülinapodra, hanem valami kreatívabb dolgot.
..akit mindenkinél jobban ismersz.
..aki előtt nem gáz semmi.

 

 
Utoljára frissítve: 2013. 01. 06..

 


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?